För att återställa hudens ursprungliga kraft

 

Koreansk hudvård

Hem
Hem

5 unika fördelar med koreansk hudvård

Koreansk hudvård har på kort tid blivit väldigt populärt. Mycket på grund av att det tillför ett helhetsperspektiv som många anser ofta saknas. Men trots anor som sträcker sig ända tillbaka till dynastiepokerna är det först nu som det fått internationellt genomslag. Vi har tittat närmare på några av de unika fördelarna.

Läs mer

Koreansk hudvard

10 steg till en bättre hud

10-steget inom koreansk hudvård är mer än en rutin

Det är en livsstil som har blivit ett globalt fenomen, grundat på Koreas kulturella besatthet av frisk hud och årtionden vetenskapliga studier.

Det handlar inte om att att ha fler hudvårdsprodukter än du kan räkna, utan snarare om att ha rätt produkter som behandlar rätt saker och att givetvis använda dessa i rätt ordning.

Inom den koreanska hudvården är nämligen stegen noggrant förutbestämda för att din hud ska uppnå allra bästa resultat. Detta betyder INTE att man bör använda alla listade steg varje dag, det går även fint att välja ut de hudvårdsprodukter du gillar bäst.

Koreansk hudvård hos Myneed

På Myneed erbjuder vi produkter inom koreansk hudvård som återställer hudens ursprungliga kraft. I vårt noggrant utvalda sortiment för detta hittar ni RNW´s koreanska hudvårdsprodukter som

RNW inom koreansk hudvård

RNW har under lång tid studerat hudens inflammatoriska reaktioner och orsaker till åldrande. Påverkan från utomhusmiljö och den skadliga miljö som moderna människor utsätts för irriterar huden och bryter ner dess balans, vilket gör den allt mer känslig & sårbar. RNW har den perfekta lösningen för äkta koreansk hudvård och arbetar för att tillhandahålla en komplett lösning för att återfå frisk, vacker och uttrycksfull hud.

Varför använda sig av K-beauty?

K-beauty som står för Korean Beauty är ett samlingsnamn för skönhet från Sydkorea. Koreansk hudvård har de senaste åren blivit ett stort fenomen inom skönhetsvård på grund av dess naturliga ingredienser och innovativa tänk kring produktutveckling.

De koreanska hudvårdsprodukter som idag erbjuds på marknaden skiljer sig nämligen markant från den klassiska hudvård som vi västerlänningar är vana vid. Denna form av kosmetik innehåller nämligen kvalitetsprodukter av världsklass till rimliga priser och består enbart av naturliga ingredienser hämtade från växt och djurriket.

Koreansk hudvårdsturin

Frågor & Svar

I vilket steg i hudvårdsrutinen ska man använda emulsion?

Emulsion går jättebra att använda både före eller efter serumet. Detta beroende på hur mycket återfuktning din hud behöver. Behöver din hud extra fukt så är det rekommenderat att använda Emulsion före serum pga dess rika, lite tjockare  konsistens.

Kan jag ha en hudvårdsrutin med RNW produkter om jag har Rosaceea?

Absolut! Alla RNW produkterna är hudvänliga och passar alla hudtyper. Just för Rosacea är Ceramide produkterna extra bra då den skyddar och stärker hudbarriären.

Varför är er Niacinamide så speciell jämfört med en annan?

Den innehåller Niacinamid, en vattenlöslig vitamin (B3) som hjälper till att synligt minimera förstorade porer, förbättra hudtonen och stärker hudens naturliga barriär. Dessutom innehåller den Tranexamsyra, ett ljusare kraftverk som har förmågan att minska envis hyperpigmentering och förbättra utseendet på akneärr.

Kan man kombinera 4-terpineol med andra serum?

Alla RNW produkterna är smart formulerade vilket gör att du kan blanda dem med varandra utan att det innebär någon skada för din hud. Inklusive serumen funkar utmärkt att användas ihop.

Kan man använda Ceramide Misten över makeup?

Självklart! Fungerar utmärkt vid användning över makeup. Den känns väldigt fräsch och uppiggande. Lämnar huden återfuktad och ger en underbar glow finish.

Kan man använda Peeling Toner Pad om man har känslig hud ?

Ja! Den passar inklusive för torr. Peeling Toner Pad är en alkoholfri produkt som innehåller ett växtkomplex som har förmågan att lugna irriterad hud, mjukna till, behandla akne och tecken efter akne. Dessutom har produkten antiinflammatoriska, antimikrobiella och helande egenskaper för huden.

PRENUMERERA NU OCH FÅ 15% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

1
    1
    Din varukorg
    ansiktsrengöring_vattenbaserad
    Der. Clear Bubble Deep Cleanser
    1 X kr329.00 = kr329.00