Har ni precis som oss ett stort intresse för hudvård? Finns det något bättre än en fungerande hudvårdsrutin som ger dig välmående hy? Vi tror inte det! Med en väl fungerande hudvårdsrutin, anpassad för just din hudtyp kommer du långt. Men vi vill ta steget längre och dela med oss av det allra senaste inom världsledande hudvård. Därför finner ni det allra senaste inom koreansk hudvård och K-beauty hos oss!

Men vad är K-beauty?

K-beauty har blivit hudvårdsvärldens stora trend, vilket inte är ett dugg konstigt! Koreansk hudvård, eller K-beauty som det även kallas, har legat bakom stora innovationer inom hudvård och kosmetik som till exempel: Sheet masks, essence, BB-cream och cushion fondations. En stor anledning till att K-beauty har kommit att bli så efterfrågat av konsumenter är bland annat för att koreanska varumärken utvecklar och förbättrar sina produkter i en rasande fart. De har den allra senaste tekniken och forskar ständigt fram nya innovativa lösningar på vardagliga hudproblem. För övrigt är ingredienserna i Koreansk hudvård minst sagt ovanliga mot vad vi i västvärlden är vana vid. Men genom att testa nya naturliga kombinationer som inte är möjliga för västerländska varumärken har de kommit fram till fantastiska koreanska hudvårdsprodukter. Bara det faktum att många av ingredienserna i K-beauty produkter är naturliga gör det till en ännu större anledning för dig att testa!

RNW – Renew Your Skin

Ett av många korenaska hudvårdsmärken som tagit sig in på den västerländska marknaden det senaste är RNW. RNW är ett Koreanskt hudvårdsmärke som specialiserat sig på att återställa hudens ursprungliga kraft. Genom att studera den inflammatoriska processen som kan uppstå i huden samt orsaker till att huden åldras i förtid har man kommit fram till en helt unik formula. Med hjälp av denna formula har RNW gjort det möjligt att skapa en helt originell hudvårdsserie med den senaste tekniken och gedigen forskning som grund. Det unika med RNWs hudvård är att de har utvecklat en helt unik formula med den patenterade ingrediensen Celederm. Dagens sätt att leva gör att hudens egna barriärer rubbas och huden blir känslig och extra mottaglig för yttre påverkan. Celederm är framtagen för att skydda huden utifrån och stärka den inifrån genom att lugna huden och återskapa dess naturliga balans. Det bästa av två världar med andra ord!  En hudvårdsrutin baserad på RNWs produkter hjälper dig att stärka och reparera på ett naturligt sätt. Skapad och utvecklad med hjälp av den allra senaste teknologin kan vi säkert säga att det är en innovation inom hudvård. Alla mår bra av en välmående hy, både på insidan och utsidan. Känner du någon som du tror skulle vara i behov av en uppdaterad hudvårdsrutin, dela gärna vårat inlägg med nära och kära! Delad glädje är dubbel glädje.

Vill du veta mer om K-beauty eller RNW tar vi gärna emot dina frågor och funderingar. Om inte annat kan du följa oss för fler nyheter inom koreansk hudvård och K-beauty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *