FRÅGOR & SVAR

I vilket steg i hudvårdsrutinen ska man använda emulsion?
Emulsion går jättebra att använda både före eller efter serumet. Detta beroende på hur mycket återfuktning din hud behöver. Behöver din hud extra fukt så är det rekommenderat att använda Emulsion före serum pga dess rika, lite tjockare konsistens.
Kan jag ha en hudvårdsrutin med RNW produkter om jag har Rosaceea?
Absolut! Alla RNW produkterna är hudvänliga och passar alla hudtyper. Just för Rosacea är Ceramide produkterna extra bra då den skyddar och stärker hudbarriären.
Varför är er Niacinamide så speciell jämfört med en annan?

Den innehåller Niacinamid, en vattenlöslig vitamin (B3) som hjälper till att synligt minimera förstorade porer, förbättra hudtonen och stärker hudens naturliga barriär. Dessutom innehåller den Tranexamsyra, ett ljusare kraftverk som har förmågan att minska envis hyperpigmentering och förbättra utseendet på akneärr.

Kan man kombinera 4-terpineol med andra serum?
Alla RNW produkterna är smart formulerade vilket gör att du kan blanda dem med varandra utan att det innebär någon skada för din hud. Inklusive serumen funkar utmärkt att användas ihop.
Kan man använda Ceramide Misten över makeup?

Självklart! Fungerar utmärkt vid användning över makeup. Den känns väldigt fräsch och uppiggande. Lämnar huden återfuktad och ger en underbar glow finish.

Kan man använda Peeling Toner Pad om man har känslig hud ?
Ja! Den passar inklusive för torr. Peeling Toner Pad är en alkoholfri produkt som innehåller ett växtkomplex som har förmågan att lugna irriterad hud, mjukna till, behandla akne och tecken efter akne. Dessutom har produkten antiinflammatoriska, antimikrobiella och helande egenskaper för huden.

Har du frågor andra frågor inom hudvård? Skicka ett mail till oss så hör vi av oss inom kort.

KONTAKTA OSS FÖR EVENTUELLA FRÅGOR

    Sales B2B: Julia@myneed.se Kundservice: info@myneed.se

    Fri frakt inom hela Sverige.

    Myneed AB
    Org.nr. 559279-8705

    Adress: Solstrålegatan 22 | 418 43 Göteborg