Om oss 

Vi är ett företag som erbjuder högkvalitativa hudvårdsprodukter till kunder som söker en naturlig och effektiv lösning för sina hudproblem. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få en frisk och vacker hud genom att erbjuda produkter som verkligen fungerar. Vi erbjuder hudvårdsprodukter som innehåller de bästa och mest effektiva ingredienserna, och  som är enkla att använda och som ger synliga resultat.

Vår vision är att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till våra kunder, och att hjälpa dem att nå sina mål och drömmar. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och värde, och att göra våra kunder nöjda och belåtna. Vårt team består av duktiga, erfarna och passionerade medarbetare som älskar vad de gör. Vi har en unik kultur och arbetsmiljö, där vi uppmuntrar till personlig utveckling och gemenskap.

Om du är intresserad av att veta mer om oss och våra produkter, är du välkommen att kontakta oss eller att besöka vår hemsida för mer information.

Historien om Myneed

Julia Nistor (grundaren) upptäckte RNW:s produkter när hon efter en graviditet kände sig glåmig och trött. Hon kände inte igen sin egen hud, utan tyckte att hon såg märkbart äldre och tröttare ut än någonsin. Efter många försök, många olika märke och rutiner som inte visade någon ganska omedelbar effekt som hon då önskade sig, bestämde Julia sig för att prova det koreansk hudvård från märket RNW som hon tidigare hade hört talas om.

När hon hade provat produkterna blev hon märkbart nöjd och överraskad av resultatet som var över hennes förväntningar. Det dröjde därefter inte lång tid innan Julia & hennes man Cristian beslutade sig för att importera produkterna till Sverige för att ge andra chansen till att kunna prova dem.

Namnet på företaget blev Myneed, eftersom de här produkterna var precis de Julia behövde, och hennes magkänsla var även att RNW:s produkter kan komma att likaså bli andras behov.