Äntligen har vår långa resa tagit fart!

Efter mycket hårt arbete och med en entusiasm att kunna distribuera bra och nytänkande hudvård har vi nu fått ett erkännande som betyder otroligt mycket för oss.

RNW har alltså tagit hem det största priset på Stockholm Beauty Week 2021 – Bästa hudvård 2021! 

Bara att delta på mässan var en stor framgång och en fantastisk upplevelse för oss där vi fick stå bredvid och konkurrera med flera stora varumärken som vi länge sett upp till.

Att sedan ta hem den här vinsten där den erfarna och professionella juryn dessutom tagit hjälp av er! Vår publik och våra kunder som tillsammans med oss har utvecklat Myneed till att bli våra allas need!

Från att upptäcka produkter som kunde hjälpa oss att förändra vår syn på hudvård och hålla vår hud frisk till att kunna dela detta med er och hjälpa er med ert skydd mot den hårda miljö vi och vår hud stundtals utsätts för hjälper vårt varumärke att utvecklas!

När produkter når ut till fler och fler och att vi får så mycket positiv feedback och recensioner är den bästa belöningen vi kan få.

Att hjälpa er att ta hand om er hy och ert välmående är det viktigaste för oss och att ha med er på vår resa gör att vi ser ljust på framtiden och hoppas på många utvecklande och härliga stunder tillsammans!

Därför vill vi ropa ut ett stort tack till juryn och till alla er som har röstat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *